Post by arlissesigar on Mar 7, 2022 3:36:30 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Totally Reliable Delivery Service ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Totally Reliable Delivery Service IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ много primogems хакват ▞▞▞
▞▞▞ Totally Reliable Delivery Service 2022 version ▞▞▞
добра игра, но искам да кажа на някои, които оценяват една звезда, че имат грешка и мога да играя, защото имам трик, стъпка 1, когато изтеглите тази игра и има грешка, така че рестартирайте устройството, стъпка 2, когато устройството ви се рестартира и след това отворете играта, тогава можете да играете.
Пълен с грешки и контролите не са добри, по-добре се придържайте към версията of
OMG, това е като най-добрата най-добра игра, уау, добра добра, тази като е най-добрата игра някога, защо всъщност този път беше истинската защо всички хора искат да копират това? Хахаха вероятно е, че са толкова ревниви, защото имат толкова много звезди хахаха, толкова намерих тази игра и накрая я открих страхотна! И също така не знам дали всъщност не можете да поканите хора в това, но ще го пробвам по-рано, така че тази игра е като толкова луда, сякаш ще умрете във водата, мисля, че тази игра е +
Играта изглежда добре, но изостава и не мога да играя мултиплейър, защото когато напиша паролата, телефонът ми замръзва.
Играта за боклук всеки път, когато играя мултиплейър, не когато е пълна, не се превръща не е пълна, винаги е пълен бутон, не инсталирайте тази игра
Беше много бавна на моя лаптоп, но очаквах да ми позволи да играя, но всъщност не, така че потребителите на лаптопи, тази игра може би не е за вас.
Фактът, че трябва да плащате, за да играете, ме кара да мисля за ea и микроплащания
Не е на ниво , Това е забавна игра, но когато играем онлайн с нашите приятели 👭 контролите на домакина работят гладко, но кой се е присъединил към играта 🎮 или той/тя е прекъснат, или контролите му/нейните не са толкова гладки, Така че опитайте се да отстраните този проблем. Поради тази причина приятелите ми не могат да играят заедно.
Много обичам тази игра, но какво, по дяволите, трябва да купим пълната версия, не казвам, че всичко е безплатно. Направете картата безплатна, защото ни е скучно да играем една карта. Благодаря, обичам тази игра. Надявам се да направите безплатна карта.
Хубаво, но актуализирайте го моля до 2.03.03, това е само на компютър, моля, поставете тази версия на мобилно
Това е страхотно забавно приложение, но напълно трябва да разрешите добавянето му към семейната библиотека, моля.
Тази игра има невъзможни мисии и взрив на хеликоптер, когато изпълнявате мисии. Много, много невъзможна игра, никога няма да изтегля тази игра отново по-късно това е докладът на tinybuild.
Играта е напълно платена и графиката е много лоша
тази игра все още не работи, дадох 2 звезди, защото малката версия ми отговори сега играта все още не се зарежда след 1.3v сега мога да натисна соло и тогава екранът за зареждане идва по това време, сега игрите ми спират само екрана за зареждане никога не се надявам да работите върху него
Играта е доста забавна и всичко, но моля, подобрете мултиплейъра всеки път, когато се присъединя към сървър, играта спира да работи гладко и контролите получават по-голямо забавяне, моля, подобрете мултиплейъра за 5 звезди
Дори не мога да се присъединя към играта с моя приятел, това постоянно ни караше да напуснем играта и дори не можем да я играем заедно. Такава загуба на време в чакане да се изтегли. По-добре подобрете повече за безплатната версия, за потребител като мен за първи път е важно да проучим играта, преди да я купим на толкова скъпа цена, независимо дали си струва да купите или не. Надявам се, че вашият екип може да обмисли да ни даде шанс да позволим на потребителите на безплатната версия да изследват повече в играта.
Ьжф Ффффж на всички времена
Тази игра е лудо готина! Харесва ми факта, че в тази игра можете да правите каквото пожелаете, да вземете, пуснете или нещо подобно, като можете да вземете напитки, чадър, батути и доставки. И шофиране? Буквално всичко! Полет, коли и ти знаеш всичко това... така че давам 5 на 5. А ти?
Чувствам, че това има потенциал. В момента играта е в бета версия на компютър и тази безплатна версия е основно тази бета. Human Fall Flat направи това по-добре както на компютър, така и на мобилни устройства. Контролите, играта и дори онлайн поддръжката. Тази игра ще стане по-добра в бъдеще, но засега Human fall flat прави това, но по-добре.
Добра игра, обичам я, но единственият проблем е, че искам да направя света по-голям
Най-добрата игра, но не ми харесва, че трябва да плащате, за да можете да отворите цялата карта, която е досадна
няма да лъжа, това е забавна игра, но е много много бавна, затова й давам 2 звезди😠🤬😡
Наистина се нуждаете от устройство от висок клас, за да поставите това. Een моят телефон (samsung galaxy A70) не може да работи дори 30 кадъра в секунда, той се колебае около 20 кадъра в секунда
Имам проблем с разработчиците на тази игра, когато стигнах до играта и в интрото пише, свържете се, за да играете игри и когато щракнах да, не работи и не и да не могат да щракнат, така че разработчиците, моля, коригирайте това
Totally Reliable Delivery Service Simulacije xgoj
Това е прилична игра, но онлайн е абсолютен боклук, няма смисъл дори да я включвате, когато всичко, което прави, е да зареди за няколко секунди, след което да изключите хоста и да ви каже, че хостът е напуснал.
Моля, поправете мултиплейър режима, толкова изостават кой се присъединява към играта. Само домакинът не изостава! Моля, незабавно го поправете. Благодаря ти
Демонстрацията е изключително ограничена, контролите са извън полето.
Намерих това приложение и го инсталирах, защото видях други хора да го играят и винаги исках да го пробвам, но когато вляза в играта, то ме върна на началния ми екран, опитах няколко пъти да вляза, но не работи, може и да е моя телефон или става въпрос за играта и актуализацията пропилях място само за да видя как играта не работи. Малко съм разочарован, мислех, че тази игра ще работи.. бях излязъл да играя, но сега съм разочарован .. и колко скъпо да увеличете картата, разочарован съм :_
Мда, не толкова много за правене, когато се захванеш с това. Сървърите изглежда са хоствани на клиенти, така че връзката ВИНАГИ е ужасна.
Totally Reliable Delivery Service شبیهسازی vgcc
Оценявам 3, защото вие момчета трябва да поправите играта Харесвам я, но просто се нуждае от онлайн поправка, добре е, когато сте домакин, но ако вие човекът, който се присъединява, това е hella lagy, моля, поправете
Няма да се стартира дори след нова актуализация за корекция на грешки. Започвам да мисля, че това е фалшиво. ЗДРАВЕЙТЕ КРЕПЕТЕ ЗАПОЧВАНЕ НА ИГРАТА!!! Имам Samsung Galaxy Note 9 с 8GB RAM!!! Все още черен екран!!!!!!!!!!!!
Можете ли да поправите картата, така че да не се налага да плащаме пари за картата, защото не е много неразумно, така че моля, дайте ни цялата карта без да плащате пари и можете ли да добавите малки домашни любимци или мехурчета, би било страхотно, моля, добавете това и ако добавите това моля 🙏 -Домашен любимец 1 октопод/калмар -Домашен любимец 2 куче -Домашен любимец 3 акула -Домашен любимец 4 извънземен И можете ли да поставите домашния любимец във всички играчи custamazation, моля, направете това🥺 и можете ли да направите, за да можем да плуваме
гадно че трябва да плащаш
Totally Reliable Delivery Service Symulacyjne qei
Играя ли същата игра като всички останали? Изтеглих от Google Play за моя Galaxy s10...виждам много ревюта, които дори не говорят за мобилна игра, а за конзолна игра? Объркан съм. Така или иначе, това има потенциал, но контролите са толкова ужасни, че дори не мога да продължа след първите 20 минути. Искам да обичам тази игра и искам да играя тази, която тези други рецензенти изглежда играят. Какво правя нередно? Иска ми се това да е страхотна игра, но в момента не е близо...
Харесвам тази игра, но й давам 2 звезди, защото не дават пълна карта, стана скучно, дайте ни пълна карта atlis
Ужасна игра защото от колата да вземеш рибата да я сложиш но болничната кола е досадна така че колко е ужасна
Обичам играта, но сега тя просто се срива на случаен принцип, малка сборка, моля, поправете това, затова имам оценка от 4 звезди, ако сте отстранили проблема, ще сложа 5 звезди, но можете ли също да направите картата малко по-голяма или ние да изследваме, защото наистина скучно с малка карта и граница, така че можете ли да го направите така, че картата да бъде малко по-голяма, моля, защото това ще направи играта по-добра, наистина се надявам да го направите😃..
Имам тази игра и на моя Nintendo switch, толкова произволна и забавна игра! Моят приятел и аз обичаме да играем тази игра, тя минава през времето, когато ви е скучно и ви кара да се смеете. Иска ми се може би нещото за плажа да е достъпно за мобилни устройства, просто мисля, че основната зона не е достатъчна, но не е твърде голям проблем, може би просто съм алчен! Обичайте играта си!
Ужасно, контролите са ужасни..ако беше по-лесно да се контролира, можех да видя, че тази игра е донякъде забавна, но не е такава, каквато е..Предполагам, че всичко е предназначено да се движи, но това също прави дразнещо трудно да се контролира нещо
Emerland Solitaire 2 Collector's Edition ไพ่ ngc
Добра игра
Geme е много много добър
Играта е очарователна и би била забавна, ако контролите бяха по някакъв начин лесни. Имам малки пръсти и все още не мога да го контролирам правилно
Totally Reliable Delivery Service Simulācijas spēles dqe
Най-добрата игра и толкова забавна за игра с приятелите си, но единственият проблем, който забелязвам, е моят IPEGA 9118 контролер, който всички бутони изглежда добре, но спусъкът L1 и изглежда поставя контролите на екрана, вместо да се бори с обектите, надявам се ще се оправи възможно най-скоро Страхотна игра за игра, продължавайте в същия дух
когато играя с приятел, изведнъж пиша аз (домакин) излязох.
Трябва да направите магазина безплатен, защото аз съм тъжен и напълно направих всички доставки в играта и нямам какво да правя😭
Играта е много скучна. Графиката на е по-добра, но контролът е много лош в света. Не можем лесно да управляваме превозно средство. Когато доставяме безопасно, те също намаляват много пари. Моля, не изтегляйте тази игра.
Това е много добро приложение, наистина много го харесах, много съм доволен. Защото съм много впечатлен от играта. Наистина се интересувам от тази игра. Играя само мултипейър със сестра ми и брат ми. И това е много забавна игра. Това ми хареса. Не бих могъл да глобя една и съща игра на есента на човек. Тогава получих това приложение, така че наистина ми хареса, благодаря ви за тази игра. Благодаря ти много.
Страхотна игра, но можете ли да направите пълната версия безплатна за една седмица или нещо като коледен подарък за нас и вашият подарък е за много повече хора да играят вашата игра