Post by rasucaretim on Feb 19, 2022 9:17:42 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking My Story: משחקי בישול ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking My Story: משחקי בישול IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ מרמה יותר מטבעות ▞▞▞
▞▞▞ Cooking My Story: משחקי בישול 2022 version ▞▞▞
אני לא חושב שאני אוהב את המשחק
זה היה משעמם
כמה טיפשי זה היה טוב לפני שתיקנתי כמה טיפשי המשחק הזה עכשיו אני משרת אבל אף לקוח לא מקבל את זה טיפש בחור
ברמת ארגז הלחם שלך הוא יתקע כל כך הרבה ימים שהוא לא עובד. אז יש לי בעיה להשלים את הרמה... אז בבקשה תקן את זה אחרת המשחק הוא סופר
כיף מאוד
אני לא יכול לעבור את החלק שאומר הזן שם שף זה לא נותן לי להקליד את שם השף שלי
זה כל כך תקוע והטלפון שלי נתלה והמשחק משעמם מדי אז ההצעה שלי היא רק כוכב אחד.
היי!! איך לבטל את המנוי!!?? Idw לתמוך במישהו כי אני עסוק אני לא רוצה את זה בבקשה תגיד לי איך אני כועס עכשיו במשחק הזה זה משלם או משהו אם אתה תומך??!!!
אתה מרוויח אבני חן וקונה שדרוגים רק מפסיד את שניהם. כל כך מתסכל
אני אוהב את המשחק, אבל זה קצת קל לעשות את זה קשה יותר
אף פעם לא יצא לי לשחק. המשחק נתקע בטעינה......
אחרי שלוש פעמים טעינה ולא יכולתי אפילו לתת שם לשף שלי ונאלצתי לאפס את הטלפון שלי. אני בחוץ. לא מומלץ.
::המשחק שלי לא נפתח לאחר העדכון האחרון. לאחרונה אני משחק במסעדת Bread Box והמשחק קרס לאחר העדכון. כל יום ניסיתי לפתוח אבל לא יכול להתחיל. אז בבקשה תקן את הבעיה שלי בהקדם האפשרי.
כיף אבל מתברר שבאגים יוצאים אחרי שניצחתם את הרמה 1 הזו וברגע שאתם מנצחים והזמן מסתיים עליכם להפסיק כדי לצאת מהרמה הזו. זה אף פעם לא נגמר עד שאתה עושה אפילו עם השעון בשעה 00:00 ולא עזבו לקוחות. לא נותר להתקדם להסרת ההתקנה
Cheerleader Champion Dance Off Simuliaciniai uxk
לא ניתן לשנות את שם הדמות
Cooking My Story: Juego Cocina Arcade dlgm
גרסת נוק-אוף של יומן בישול! המשחק הזה זהה ל-Cooking Diary. יומן בישול עדיף ומקורי. אני נותן לזה כוכב אחד כי הם העתיקו הכל ליומן/יומן. הפריסה זהה, הגלגל, המאיצים, החנות והרעיון המרכזי. הגרפיקה באיכות נמוכה, ואיסוף פריטים לא קל בהתחלה. אתה צריך לגעת בפריט בדיוק במקום הנכון כדי לאסוף אותו. אין שילובים עד כה, ואני לא ממליץ על המשחק. הורדה: יומן בישול
הייתי שמח לשחק במשחק הזה, אבל הוא ממשיך לקפוא בזמן הטעינה. מאוכזב מאוד
משחק מדהים
😍😍😍
Cooking My Story: cooking game Žaid. automat. rmrq
זה נראה כמו משחק טוב. זה המשיך לקפוא ולהתרסק נאלצתי להסיר את ההתקנה שלו. אם יתקנו את הבאגים זה יהיה משחק טוב.
רמה 14 לא תעבוד כמו שצריך
אין גילדה..אירועים לא מפסיקים לומר שבקרוב אבל הם אף פעם לא מגיעים..2 ימים הופכים ל-3 ימים..3 ימים חוזרים ליומיים..אבל זה אף פעם לא קורה. ואיפה הגילדות להצטרף. אף אחד אחר לא משחק במשחק הזה?? ואז אני מגיע למסוף האוטובוסים ולא יכול ללכת רחוק יותר.?.....
היה כיף בהתחלה, אבל ברגע שתשדרג את הבניין השלישי במלואו, זה לא יאפשר לך ללכת רחוק יותר כדי לקבל יותר כוכבים. ביי ביי
יותר מדי תקלות אתה יכול לתקן את זה בבקשה
המשחק מאוד מלהיב אבל היהלומים מעטים מדי עבור כל השדרוגים מכיוון שהם מאוד יקרים
במשחק הזה יש כל כך הרבה בעיות. אני מוחק עכשיו. מתסכל מדי.
המשחק לא נטען 😡😠🤬😭 בישול חלבי טוב יותר מהמשחק הזה.
Cooking My story: gioco cucina Arcade jxd
זה בסדר
ממשחק מהנה
👍🏻👍🏻👍🏻
המשחק הזה מאוד גאוני. אני מאוד אוהב אותו מאוד!😃😃
למרבה הצער המשחק הזה לוקח הרבה זמן לטעון. ואי אפשר להזין את שם השף. בבקשה תתקן.
זה המשחק הכי טוב אני לא אוהב את המשחק הזה כי לא פותח משימות חדשות. קרקס dairmula המשימה הבאה לא תגיע בקרוב למה
משחק סגירה אוטומטי
משחק נחמד