Post by rasucaretim on Feb 19, 2022 9:32:58 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Halloween Madness Cooking Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Halloween Madness Cooking Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ modificirati veliko ključev ▞▞▞
▞▞▞ Halloween Madness Cooking Game 2022 version ▞▞▞
Všeč mi je igra, vendar je igra narejena,💖 Všeč mi je igra, ki ste jo naredili, hvala, ker ste igrali to igro, igra nam je všeč
Čudovita igra, všeč so mi igre, za katere vam oglasi RES nudijo to Xtra pomoč.... DOBRO DELO VAM FANTJE NA VSAKI LIL stvari, ki ste jih naredili 2, da me LJUBIM to igro, prosim, označite me, ko pridete z drugo takšno igro!!!! ! PROSIM PROSIM PROSIM 10 🌟S!!!!!!
Res uživam v tej igri.
Zelo razočarano 😏😐😑😒😔🙄🤢🤮
Lepa igra
Ta igra mi je zelo všeč
Če iščete kuharsko igro, ki jo lahko igrate, ne da bi bili prisiljeni v nakup, potem je to igra za vas. Naredijo tako, da lahko zaslužite več kot dovolj kovancev in diamantov, ne da bi jih morali kupiti. Ta igra je zabavna in ni stresna kot druge. haha. V ta pregled ne morem umestiti vseh pozitivnih lastnosti te igre, ker lahko uporabim le 500 znakov. Samo verjemite mi, ko rečem, da je ta igra super 😊
Odlična igra zelo zasvoji!!!!!!!
Všeč mi je. Je kul
Všeč mi je ta igra, bcz v tej igri nima oglasov in zelo neverjetna igra moj nasvet, da namestite to igro👍
Ta igra je briljantna! Super se imam ob igranju. Grafika je super, tako kot noč čarovnic. Še vedno igram to igro in se zelo zabavam. Uživam v trgovini s sušijem in se še vedno zelo zabavam. Pravkar sem spet začel igrati in še vedno uživam
Halloween Madness Cooking Game Аркади hvc
Ne delam se še neumnega. všeč mi je
To je dobra igra in zabavna, toda zdaj sem dokončal mesto čarovnic čarovnic, ne morem storiti ničesar drugega, ali ga boste razširili ali pa ga boste razširili, ker vse, kar piše, je nov svet, ki bo kmalu, ga razširite in dam 5 zvezdic, če je to potem bolan odstraniti
Ta aplikacija je odlična.
to je slabo zelo slabo 👎👎👎👎👎
Halloween Madness Cooking Game Arkade cpe
Zabavno! Všeč mi je grafika. 😊❤👍
Modern Rickshaw Driving Games Strategické zlpx
Všeč mi je, vendar ne morem odpreti nagrad
neverjetno
To mi je tako všeč, ker lahko nadgradite stvari in je enostavno služiti ljudem, lahko postane težko, ko greste, vendar če imate diamante in denar 😉😉😉, ki jih dobite od strank, bi lahko nadgradili
Igra je zaenkrat zabavna....
Halloween Madness Cooking Game Arcade idf
Dobra igra zabavna igra
Tako zelo mi je všeč, da je neverjetna kuharska igra. Ampak potrebujem še eno igro brez zbiranja ključev prosim. Ne maram igrati na isti ravni trikrat za zbiranje ključa.
Obožujem kuharske igre in se zabavam ... hvala razvijalcem aplikacij ... več moči za vas!!!!
Res prijetno. Obožujem okraske za noč čarovnic. Manj stresno. Cilji so bolj dosegljivi. V zvezi s komentarjem druge osebe o oglasih za dodatne kovance in dragulje – sem opazil te težave. 1. Zame se to dogaja pozno ponoči. 2. Na najmanjšem številu kovancev. 3. Ko sem zapustil igro in se vrnil, sem jo ugasnil in znova zagnal. Oglasi so boljši od večine iger. Videti oglase za nekaj in ne za druge igre je super. Opozoril sem na nekaj stvari, ki me zanimajo.
Mkgakh. Akhajg Ngang
To je dobra igra. Zelo mi je všeč. Potem dajem 5 zvezdic
obožujem različne restavracije, barvite in se lahko sprostite. 5 zvezdic
Zelo zabavno igrati
Mislim, da imam raje originalno igro Halloween, vendar je tudi tako postavitev nove različice zmedena
Všeč mi je ta igra in uživam v tej igri, dobra je
odlična igra, ki je zelo zabavna
Halloween Madness Cooking Game アーケード avm
je najboljša igra in zaupanje
To je zabavno in sproščujoče.
odlična igra. Ni težko, ampak zabavno igrati ure in ure.
Dobra igra za ljudi, ki imajo veliko izpadov
Zelo zanimiv nivo
Dobra zabava in grafika
Jooooo lepe igre