Post by rasucaretim on Feb 19, 2022 9:48:11 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cut the Rope: Magic ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cut the Rope: Magic IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hile kodu birçok puan ▞▞▞
▞▞▞ Cut the Rope: Magic 2022 version ▞▞▞
Seviye 8-19 yardımla bile bitiremiyor, top düşmedi ama sistem topun düştüğünü düşündü ve oyunu yeniden başlattı
oyun çok güzel ama çok reklam var
çok beğendim...😁😁😁😁
Her dakika reklam koyacak kadar saçma bir yazılımcınız olmasın
Artık oyunu oynayamıyorum, beni sürekli dışarı atıyor.Her yerde reklamlar, 5dk oynuyorum reklamları beklemekten yoruldum
Bu çok harika bir oyun ama sorun şu ki oyun çok kez çöküyor lütfen kontrol edin ve bu sorunu çözün lütfen.😔😔😔😔
Basitlik sadece kelimelerin ötesindedir. Her seviyeyi sevdim oyunun tatlılık dolu... Hayırlı işler
İlk seviyeyi en iyisi, sonra bırakmaya zorlar. Şimdi her açmaya çalıştığımda kapanmaya zorluyor.
ita en iyisi ama ipuçları daha az maliyetli olmalı çünkü neredeyse hiç kristalim yok ama genel kullanım inanılmaz!Zeptolab'ın çoğunlukla bulmacalar ve grafikler üzerinde çalıştığını söyleyebilirim. Ayrıca Zeptolab tarafından yapılan TBGE!!!
Food Gang Laga mfl
EN KÖTÜ OYUNLAR ÇOK FAZLA EKLENİR NEDEN REKLAMLAR NEDEN PVZ VEYA BALOONS TD VEYA HİÇBİR ŞEKİLDE İÇERMEZ GİBİ BİR OYUN Ekler SRSLY NEDEN BURADA (Yıldızınız)BC BU OYUN SUUUUUUCCKKKKKSS TODD MANNNID UÇUŞTAN ÖNCE ADLANDIRMA SRSLY
Cut the Rope: Magic パズル mdfy
Tüm içerik için ödeme yaptım ve şimdi uygulama çalışmayı durdurdu. Ben ve oğlum için büyük hayal kırıklığına uğradım.
Reklamlar. Sürekli reklamlardan hoşlanıyorsanız, bunu bir deneyin.
çok iyi bir oyun ben tavsiye bence sizde seversiniz amaenerji çabuk bitiyor oyuna
İyi oyun! Birçok ekler için yol.
Modunu kurarsan hızlı bitirebilirsin. çok güzel 30 dakikada bitirdim
Bence güzeldir daha yükleniyor
Beğendim
Cut the Rope: Magic Slagalice cnr
Eğlenceliydi ama çok fazla ekleme ve arabelleğe alma vardı
Güzel bir oyun ama seviyenin üçüncü aşamasını oynayamıyorum
Aniden çöküyor ve artık çalışmıyor... Ve ipuçları oldukça pahalı
Beni bir reklam izlemeye zorladı, ancak reklam oyunu bozdu ve yeniden açmayı reddetti. Bu oyun eskiden çok daha güzeldi. ZeptoLabs'ı hayal kırıklığına uğrattım. Düzeltilene kadar bu derecelendirmeyi değiştirmeyeceğim.
Çok yavaş yükleniyo hiç beğenmedim 1 yıldız bile çok
♡♡♡
Bu oyun güzel ama balık seviyesinde oynamaya çalıştığımda ekran kararıyor ama diğer fare seviyesini veya kuş seviyesini oynadığımda her şey problemsiz gidiyor
çok iyi bir oyun çünkü sadece o yeşil lekeyi kullanmaya devam etmek zorunda değilsin, daha fazla karakterin kilidini açabilirsin, böylece sıkılmazsın •~• ayrıca reklamları 5 saniyeliğine atlayabilirsin
tek kelimeyle efsane
Bayıldım. Oyundaki seviyeler gerçekten zor olsa da oynaması yine de eğlenceli. Om Nom'u farklı biçimlere dönüştürme yönteminiz çok benzersiz.
güzel
Çok güzel bir oyun...
Bence bu oyun iyi ve reklamlar beni rahatsız etmiyor çünkü insanlar interneti kapatabileceğinizi ve reklam ekleyemeyeceğinizi anlamıyor.
Cut the Rope: Magic Hjernetrim yxas
abhay jha
Eğlenceli ama sık sık çöküyor. Şu anda oyunu açamıyorum bile.
güzel oyun ama çok reklam
fena gibi değil