Post by rasucaretim on Feb 19, 2022 9:54:22 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Talking Ginger ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Talking Ginger IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мами увеличават монетите ▞▞▞
▞▞▞ Talking Ginger 2022 version ▞▞▞
Обичам тази игра, но наистина трябва да се подобри plsss💓💓💔
Konuşan Ginger Eğlence hjk
Не знам какво да кажа, момчета, ПОКРАЙТЕ камерата си. Покрих моята и съм само на девет и си спомних, че играех това, когато бях на пет, беше готино, страхотно и сладко, но той издава странни звуци, но всичко е наред ;-;
Избийте си ги тези глупости за хакери от главите. Как ще следите от екрана? А и защо ми е на хакер да се издава? Това в очите са високи ефекти. А ако нямаш селфи камера, няма как да те следи и дори да има хакери.
добре е, но е толкова скучно да се играе
Мразя тази игра, но не е забавна.
Това е толкова добра игра, която трябва да направите повече
Вероятно няма да го купя преди това в youtube, той показва предупреждение за него, нещо в очите му, което може да ви наблюдава, хакерът е хакнал джинджифилови очи или нещо, има нещо странно/страшно/опасно в очите му, да нещо не е наред със скритите очи, има човек, хакнат в очите му, опитвайки се да отвлече деца, предпочитам да не излизам извън къщата си, показвайки къде живея, бъди здрав, нося маска, стой вкъщи, остане мило, сбогом! И Outfit7 Limited поправете това, моля
ОБИЧАМ ГО !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! МНОГО СЛАДКО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ОБИЧАМ МУ МИЛКИ ГЛАС!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ОПИТАЙТЕ, ЩЕ ВИ ОБИЧА НАЧИНЪТ, ПО КОЙТО ДЕЙСТВА И ГОВОРИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! <3
Говоренето за джинджифил е толкова хубаво
Talking Ginger Entertainment hrjr
Според мен това е най-добрият кладенец от тях. Обичам, обичам пъзелите, които дадох пет звезди, защото обичам тази игра завинаги и отвъд, освен... ИМАШЕ МЪЖ В ОЧИ НА ДЖИНДЖИНИ, напомня ми за похитител и някак ме хвърли изключен Влязох в режим на луд, когато видях как безстрашните хора играят тази игра... ако сте безстрашни като мен, който чете коментар, не се страхувайте, защото това е просто игра😼
Това приложение е наистина добро и е много странно, но беше много хубаво и ще бъда в играта като всеки ден, защото толкова го обичам, че няма да спра да играя 😁😁😁
това е добро приложение за деца
Играта е забавна но my talking tom е по готина
talking ginger е хубава игра, харесва ми, когато го спасим, така че давам три звезди
Твърде много реклами, няколко пиеси, рекламите изскачат. Твърде досадно.
Забавно е като туф останалите говорещи игри, но става много скучно след няколко дни, но добре👍👍😊😊😊
Тази игра е наистина страховита! Слагам рецензия само с една звезда, защото ИМА МЪЖ В ОЧИТЕ И ПРОЗОРЪТ МИ! Така че изтрих приложението. МОЛЯ, НЕ ИЗТЕГЛЯВАЙТЕ! МОЖЕ ДА ВИ ВИЖДА И ДА ВИ ДЕБЕ!
Добре, ако харесвате усещането да бъдете наблюдавани през камерата на телефона си и да видите мъж в очите му, в противен случай не изтегляйте.
Все още не е обяснено защо има почти като мебели в окото на говорещия джинджифил, това (мисля) не трябва да бъде там, неудобно е, когато ви казва да получите достъп до ролката на камерата си, а също и иска да ви чуе , като имате вашето аудио.Може да е просто недоразумение, защото говорещият Ханк и другите (освен говорещата Анджела) нямат неща в очите. Самата игра така или иначе не ни е забавна. Много съм загрижен за "нещата" на окото.
Тази игра е много страховита, мога да видя човек в очите му и ако моля, никога не зареждайте тази игра 👻
Има нещо в очите му. Не знам какво е, но има нещо В ОЧИТЕ МУ. Снимка на екрана с джинджифил и след това вижте снимката във вашата галерия. Увеличете очите му. Можете да видите нещо странно. Прилича ми на глава.
тези които не вярват, че няма хакери са много тъпи върху дългото миене на зъбите и се вижда стаята и като приключва ми погледнете очите
Добър избор (оборудване 7...) твоите игри са най-добрите в света, според мен оооо...😊😊😊
Тази игра е много страшна, има нещо в котешкото око, изглежда като сянка на мъж и има някакъв вид прозорец на заден план, супер страшно, много е лесно да се забележи, просто казвам, че играете това, внимавайте някой може да те наблюдава като Говорещата Анджела
Добре, дойдох тук да проверя дали конспирациите са верни и HOLY FRICK има буквално стая в очите му, толкова страховито
В тази игра наистина има хакери на картинките не е показано но в играта в очите се вижда мъж. с лаптоп е поне аз така го виждам. Такаче не теглете има ас я истрих
Харесвам играта, но понякога може да има твърде много реклами и бих искал да има нещо повече от само миене на зъби в банята и душ, сушене със сешоар и пъзели и другото нещо, което бих споделил е малко повече от това, освен това беше забавно, щях да му дам пет звезди, ако беше близо като Talking Angela и Talking Ben
Това е страхотна игра, но започна да ми се срива с реклами
Всичко е наред, но бих го харесал повече, ако беше като Моят говорещ Том, Анджела и Ханк. Освен това мисля, че Джинджър е супер сладка в Tom gold run и Candy, но не толкова тук 😊
Не ми харесва, така че му давам пет звезди, 1-ви проблем е, че не можете да направите нищо, ролята и измиването. stalker сред вас, ако изтеглите !ВНИМАНИЕ! НЕ изтегляйте
Това беше много страшно приложение. Очевидно има нещо в тези котешки очи. Виждам прозорец, няколко книги на маса и маска. Вярвам, че може би просто са го поставили там за внимание. Но в един момент има човек/човек, с бяла маска. Не знам дали картината в очите е на живо, но ви препоръчвам да вземете нещо по-малко...... Говорим... Преживял съм това с всичките им приложения, говореща Анджела, моята Анджела, говорещият Том, и др. Моля, не получавайте тези приложения.
Talking Ginger பொழுதுபோக்கு helf
Ще отида при приятел. ще намерите място, където аз не съм проблем. единственият начин да го видя преди малко и да оставя децата да са след малко и да ги пусна при приятел. ще намерите място, където аз не съм проблем. единственият начин, по който го виждам преди известно време за android. . Не искам твърде много от вас, които имат добра 4, най-добрият начин за мен да ми кажат нещо. единствения начин
Спрете да изтривате рецензията ми сега, ако не го направите, аз ще бъда много 😠😠😠😠😠 ами има нещо в очите му
Daqna rangelova e права IMA HAKER!
Това не е най-добрата игра, но е страхотна игра
Това е по-добра игра от моя tom2, съжалявам, давам на тази игра само две звезди, защото това не е много добра игра, която е за деца 😝😒😓🙁 така че................... .............. това е скучна игра, но това ми харесва 😁😂
Мисля, че е перфектно, няма значение, уау, тези, които не харесват това приложение Мисля, че е хубаво нещо, което обичам това приложение, благодаря за хубавото нещо, outfit7 говори Том и приятели
Много е тъпо
Много готварски животни за игра и пинта
Играх това някак страховито, но забавно и той изглежда като мъж, отвличащ бебе, така че игнорирам това и го играя и игнорирайте страховити неща
Не ми харесва че е еднообразно :-( !
Това е хубава игра със сладка котка като главен герой.
Изпробвах приложението, за да видя дали слуховете са верни, изтеглих го и изчаках. Влязох в приложението и то каза, че моята възраст, не съм поставил истинската си възраст за всеки случай, тогава се включва джинджифил и казва „Не мога да те чуя, имам нужда от микрофона ти, за да те чуя“, след което записах добре (защото това беше единствената опция) след това пише да имам камера, след което записах отказ, след това веднага щом видях човек с маска (?) и прозорец на фона го изтрих, моментално го демонтирах НЕ ИЗТЕГЛЯЙТЕ МОЖЕ ДА Е ОПАСНО!!! !
כוח המחץ- מלחמת 1945 ארקייד ofl
Това е само предупреждение да не инсталирате тази „Игра“, ако погледнете в Google, можете да видите очите му като анимационни очи, но в „Играта“ очите му изглеждат ИСТИНСКИ, можете да видите нещо в очите му, с което можете да видите тъмна стая ярък екран или прозорец и мъж (IDK, ако това беше нарочно, за да накара хората да мислят, че тази "Игра" е обитавана от духове), но това е ИГРА ЗА ДЕЦА, МОЛЯ, МАХНЕТЕ ТОВА!
Това е добра игра, но на първата снимка, когато джинджифилът си миеше зъбите на очите си имаше мъж, а на друго око прозорец, това е наистина страховито, защото други снимки нямат